SanCare
EGALE ANTISLIPVLOER
VEILIG, HYGIENISCH, DECORATIEF EN … UITEINDELIJK GOEDKOPER
Gladde vloeren zijn een groot probleem in de zorg.
Zoals bekend kunnen gladde vloeren, met name in badkamers, voor de nodige problemen zorgen:
- Ongelukjes en valpartijen
- Onderhoud
- Hygiëne
- Hele operatie bij vervanging: stof, puin en weken onderweg
In de loop van de jaren is het type bewoner van verzorgingstehuizen en of zorgcomplexen nogal gewijzigd.
Mede omdat het streven van de Overheid erop is gericht om mensen zo lang mogelijk thuis te laten wonen en thuis te verplegen of te verzorgen, leidt dit bij de verzorgings- en verpleegtehuizen tot een andere instroom van bewoners:
Hogere leeftijd, vaak met meervoudige, complexe verzorgingsbehoeften die nogal wat eisen aan de zorgmedewerkers en de {veiligheid} van de zorglocatie stellen.
En veel van deze nieuwe bewoners van verzorgingstehuizen of zorgcomplexen staan helaas niet meer al te vast op hun benen.
Als het om (kwaliteits) eisen gaat en wettelijke regels, met name t.a.v. deze {gladde voeren} loopt onze overheid achter.
Daar waar er voor specifieke verpleeghuizen wel eisen en regels zijn ten aanzien van die {gladde vloeren}, zijn deze er (nog) niet m.b.t. verzorgingstehuizen, woon- zorgcomplexen en de kleinschalige zorgprojecten.
Ook voor hen, die voorzieningen treffen om thuis verzorgd of verpleegd te kunnen worden, geldt, dat hier geen wettelijke regels en voorschriften zijn t.a.v. bijvoorbeeld natte ruimtes.
Uit alle statistieken blijkt echter, dat juist deze natte ruimtes, gladde vloeren, voor veel problemen zorgen, zowel in tehuizen en zorgcomplexen als in de thuissituatie:
- Kleinere en grotere ongelukken met soms stevige gevolgen, zowel voor de bewoner als voor de zorgmedewerker.
Gebroken ledematen, opnames en/of operaties in het ziekenhuis, revalidatie en in sommige gevallen zelfs het niet meer kunnen blijven wonen op de plek waar het ongeluk zich voordeed.
Met daar bovenop de forse zorgkosten die dit met zich meebrengt.
Daar waar het een zorgmedewerker betreft betekent dit soms niet alleen de (tijdelijke) uitval van een broodnodige en gewaardeerde zorgmedewerker, maar blijkens de vele gerechtelijke procedures, kan dit voorval leiden tot fikse (schade)claims, welke nog eens bovenop de zorgkosten komen en de vervangingskosten voor de zieke medewerker.
EEN SIMPELE EN SNELLE OPLOSSING: de egale antislip vloer
Hoe praktisch en decoratief zou het niet zijn, als alle natte ruimtes of slipgevaarlijke vloeren zouden worden vervangen door volkomen egale, 100% waterdichte, naadloze, onderhoudsvriendelijke en zeer hygiënische antislipvloeren? En dan ook nog in de door u gewenste kleur?
Ter vervanging van al die gladde tegeltjes, met die op termijn haast niet meer schoon te krijgen voegen?
Geen gebreek, gesloop, stof en puin, geen geluidshinder/overlast door al dat breekwerk en uw natte ruimte weken uit roulatie, maar slechts 1 tot hooguit 2 man over de vloer, die in alle rust en stilte binnen een week uw antislipvloer erin smeren; op de door u gewenste kleur, over uw oude tegelvloeren heen.
Geen naden, geen voegen, egaal en dus veel hygiënischer en gemakkelijker schoon te houden, 100% waterdicht en antislip.
Met het juiste en simpele onderhoud ervan heeft u een vloer die minimaal 15 jaar meegaat.
Die desnoods op termijn qua kleurstelling gewijzigd kan worden.
En uiteraard kunnen al uw natte ruimte-wanden ook op dezelfde manier behandeld worden, zonder antislip erin verwerkt.
Meer weten……………..Bel of mail ons voor meer info.