Menu
0
Categorieën
https://www.sancoatings.nl/sanbassadeurs
Winkelmandje
Zoeken
 

 

 

 

Gastenboek

In het gastenboek kunt u een bericht achter laten voor andere bezoekers. Zo kunt u ervaringen met elkaar delen. Heeft u een leuke reactie? Vertel het anderen! Heeft u een negatieve reactie? Vertel het ons.

Sluiten

Voer hier uw bericht in. Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Stukadoorsbedrijf Janzen
Gisteren Italiaanse gereedschappen van Marmorinotools besteld bij San Coatings en vandaag al binnen.
Snelle service en duidelijke webshop!!
Mario en Co
Gisteren lacq energol besteld, en heb het nu al binnen!!!
Helemaal top Sander, wat een service.
Wineke Hofker
Super service en super verf!!!
Van Bergen-Henegouwen
Online matte muurverf besteld bij San Coatings. Global Paint Ultramatt Wallpaint en daarbij tevens kwasten, een roller, een rooster en wat afdekmateriaal. Keurig een mail ter bevestiging en de volgende dag levering van spullen.
Bijgevoegd de technische beschrijving van de Ultramatt Wallpaint en een korte omschrijving "hoe te werk te gaan". UITSTEKEND en wat mij betreft .....een aanrader.
Schildersbedrijf Sterk
In SAN Coatings vinden wij wat we zoeken. Zeer goede producten met een nog betere service. Sander staat altijd voor je klaar. Wanneer je kiest voor Sander, wil je nooit meer een ander!
Houthuijzen Schilderwerken Zeewolde
Voor ons is het belangrijk om snel en correct over de juiste materialen te kunnen beschikken. In San Coatings hebben wij blind vertrouwen. Qua assortiment, levering en service. Ook voor advies is San Coatings altijd beschikbaar voor ons en voor de opdrachtgever. Top!
Van Noot Schilders
Als professioneel schildersbedrijf zijn we op zoek naar professionele leveranciers die graag met je mee denken. In SAN Coatings hebben we een dergelijke partij gevonden! SAN Coatings levert snel en de service is super. Ook het assortiment is erg compleet te noemen. De verven van Global Paint vallen in de smaak bij zowel de schilder als de opdrachtgever.
Familie Van der Groep
Van de week verf en kwasten online besteld bij San Coatings. Direct een e-mail terug met bevestiging van de bestelling en de volgende dag waren de spullen binnen. Netjes ingepakt en verzonden zonder schade! ( dat is al uniek). Tevens per e-mail goed advies ontvangen over de verf en hoe te schilderen. Kortom een aanrader om uw verf te bestellen.
Schildersbedrijf Jansen
San Coatings is een zeer prettige professionele verfgroothandel. Sander denkt in alles met de klanten mee en zoekt altijd naar kansen en mogelijkheden voor de schilder. Zijn service is zeer vergaand ( kan hem gerust op zaterdag bellen) en ook de chauffeurs zijn erg behulpzaam. Voor mij de ideale verfgroothandel!!